Dodatkowe zajęcia praktyczne w formie projektowej: "Analiza dużych zbiorów danych"

23.02.2023 student WE ZPR PCz

naglowek_ogloszenia.png

Zapraszamy studentki i studentów Wydziału Elektrycznego Politechniki Częstochowskiej studiów stacjonarnych I stopnia IV semestru kierunków Automatyka i Robotyka, Elektrotechnika, Elektromobilność i Energia Odnawialna, Elektronika i Telekomunikacja
na
Dodatkowe zajęcia praktyczne w formie projektowej: "Analiza dużych zbiorów danych"
realizowane w ramach projektu
Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Częstochowskiej

- Celem zajęć jest podniesienie kompetencji zawodowych, informatycznych, specjalistycznych/dziedzinowych.
- Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Czas szkolenia: 20 h (4 dni po 5h)
Termin szkolenia: 10.03, 17.03, 24.03, 31.03.2023 (piątek), w godz. 9.15-14.00, edycja 3
Miejsce realizacji szkolenia: Wydział Elektryczny PCz, szkolenie stacjonarne
Liczba uczestników: 2 grupy po 10 osób w każdej edycji, liczba edycji 4

Osoby zainteresowane wzięciem udziału w szkoleniu proszone są o zapoznanie z regulaminem rekrutacji dostępnym na stronie projektu https://czp.pcz.pl/zprpcz 

Rekrutacja elektroniczna trwać będzie od 23.02.2023 r. do 3.03.2023 r.

Formularze zgłoszeniowe (zał. 1, 2, 3, 4 do regulaminu) w formie elektronicznej należy przesłać na adres mailowy koordynatorów zajęć zgodnie z podziałem na kierunki: 

stopka_ogloszenia.png

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Logo Politechnika Częstochowska uczelnią dostępnąPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies.

Zapisano